Skip to main content

Autor: PC Press

Konferencija BIZIT 2022, će se održati 9. i 10. novembra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu pod sloganom Re:Start 23, i okupiće više od 50 predavača, vrhunskih stručnjaka iz vodećih ICT kompanija i veliki broj gostujućih predavača. Pozivamo vas da se prijavite za učestvovanje.

Glavna tema BIZIT-a je digitalna transformacija, a program je namenjen izvršnim direktorima, poslovnim rukovodiocima i preduzetnicima, kao i osobama koje investiraju u lični razvoj i unapređenje poslovnih kompetencija.

Prvog dana (9. novembar) devete po redu BIZIT konferencije, odmah nakon svečanog otvaranja, kada će govoriti Tatjana Matić, ministar trgovine turizma i telekomunikacija, i prof. dr Dragan Đuričin, predviđena je tema poslovni softver (ERP, CRM, BPM, WMS, DMS). Tražimo odgovore na pitanja da li vam je i zbog čega potreban sistem za upravljanje dokumentima, koji tip rešenja je odgovarajući za vaše poslovanje, kako uspešno implementirati CRM, zašto implementacije često ne uspevaju i „ne rade posao“, koje su faze uvođenja ERP rešenja, u čemu se ERP sistemi razlikuju… Eminentni stručnjaci iz kompanija koje se dugi niz godina bave kreiranjem i implementacijom rešenja – AB Soft, GoPro, IIB, Kameleon Solutions, Saleforce, Datalab, Arigamix, Unimaze, Devoteam i Braineering odgovoriće na mnoga pitanja iz domena izbora i upotrebe poslovnog softvera.

Drugi deo prvog dana BIZIT-a posvetićemo temi Smart Life u okviru koje ćemo razgovarati o energetici, rešenjima za pametne gradove i kancelarije, 5G i poslovnim komunikacijama. Pored stručnjaka iz kompanija Charge&Go, NLB Komercijlane banke i Cetin-a, predavanja će održati i gostujući predavači prof. dr Dejan Drajić (ETF), Danko Jevtović (ICAAN), Goran Ličanin (The World Bank), Drago Inđić (Oxquant Oxford) i Branko Đaković (Tomato Tomato Communications).

Drugog dana (10. novembar) govorićemo o data centrima i IT infrastrukturi. O ključnim transformacionim procesima za rad savremenog data centra i njihovoj zaštiti govoriće eminentni stručnjaci iz kompanija Vesimpex, Rittal, Schneider Electric, Enel PS, Vertiv, Konvereks, Kameleon, Rittal, TRS, RNIDS, A1, Check Point i mnogi drugi.

U samoj završnici BIZIT-a fokus će biti na bezbednosti podataka i sistema (backup, disaster recovery, antivirusi, fizička bezbednost, GDPR) a tradicionalno, poslednji blok ćemo posvetiti Agilnom obrazovanju i zapošljavanju u ICT industriji.

Osim stručnih predavanja iz oblasti ICT-ja, dragocene informacije o biznis dizajnu, medijima i komunikacijama sa učesnicima će podeliti gostujući predavači Ivan Kokeza, Zvezdan Horvat i mnogi drugi.

Posebno zabavno će biti druženje sa Urošem Petrovićem koji samo za učesnike BIZIT-a priprema „vežbe za mozak“ koje će nam probuditi sve vijuge i doneti vredne nagrade.

Više od pedeset predavača će učestvovati u programu i u panelima BIZIT-a. Obezbedite svoje mesto na najznačajnijem poslovnom događaju ove jeseni. Vidimo se na BIZIT-u!