O BIZITU

BIZIT je brend pod kojim redakcija PC Press-a organizuje poslovne i IT događaje, konferenciju i seminare. Od 2014. godine kada je održan prvi događaj pod okriljem brenda BIZIT mnogo toga se promenilo, a uvek se trudimo da inoviramo, unapredimo i pružimo dodatnu vrednost. 

Velika BIZIT konferencija koja se tradicionalno održava prve nedelje novembra i traje dva dana prepoznata je na mapi događaja kao najznačajnija poslovna IT konferencija. Skoro deceniju unazad, BIZIT okuplja veliki broj učesnika, predstavnika bitnih kompanija, i na strani provajdera i na strani korisnika ICT rešenja i usluga. Svake godine u glavnom programu učestvuje više od 50 predavača. 

BIZIT seminar koji obično organizujemo krajem marta, početkom aprila, je nastao iz potrebe da se određene teme velike BIZIT konferencije obrade detaljnije. Do sada smo uspešno organizovali više seminara sa fokusom na teme kao što su privatne i porodične kompanije, GDPR, marketing, eCommerce… Ovakav pristup je naišao na veoma dobar odziv zajednice i sada su sastavni deo kalendara događaja koje organizujemo. 

O ORGANIZATORU

Daleke 1995. godine osnovan je PC Press i izašao je prvi broj magazina, a na Internetu je prisutan od 1996. godine, najpre na adresi www.pcpress.co.yu a kasnije na www.pcpress.rs. Danas, PC Press je medijska platforma koja informiše, edukuje i promoviše poslovnu primenu tehnologije, i prepoznat je kao organizator značajnih skupova pod brendom BIZIT. Među njima se ističe godišnja najposećenija i najznačajnija regionalna biznis i IT konferencija BIZIT koja je među IT stručnjacima i poslovnim ljudima, prepoznata kao centralni poslovno-informatički događaj u regionu.

Bizit konferencija u brojevima

BIZIT 2022

2500

gledalaca online

550

učesnika uživo

65

predavača

23

programa uživo

BIZIT 2021

2700

gledalaca online

220

učesnika uživo

50

predavača

23

programa uživo

Profili učesnika

Industrijske grane